Over

Stoerkarretje

Wij zijn een jong en kleinschalig bedrijf waar u de tijd en aandacht krijgt die u verdient. U kunt bij ons terecht voor begeleiding en advies bij aankoop van een mooie maar vooral betrouwbare auto. Uw wens is onze motivatie en wij helpen u met alle plezier om deze wens te vervullen! Uw wens heeft ons gemotiveerd om na 12 jaar ervaring in automotive bij toonaangevende merken zoals Volkswagen, Audi en BMW een eigen autobedrijf te beginnen.

Vertrouwd adres

Wij zijn een betrouwbare dealer die kwaliteit occasions aanbiedt tegen een scherpe prijs. Wij als Stoerkarretje zijn trots op ons aanbod en zijn trots op de betrouwbare dienst die wij bieden aan onze klanten.

Service

Bij Stoerkarretje bent u in vertrouwde handen voor zowel de aankoop ,onderhoud en repareren van uw auto. Wij hebben dan ook een professionele werkplaats met vakkundig personeel om u op de juiste manier mobiel te krijgen en te houden. Wij werken uitsluiten met kwaliteits onderdelen en leveranciers om zo uw auto in topconditie te houden.

Uw contactpersoon is Yuri Kornet tevens de eigenaar van Stoerkarretje. Yuri heeft 10 jaar ervaring bij gerenommeerde bedrijven zoals Volkswagen, Audi en BMW.
Hierdoor heeft hij de nodige kennis en ervaring opgedaan.

Waarom een auto kopen bij Stoerkarretje?

Wij rekenen geen aflever kosten!!!
3 mnd garantie bij de vraagprijs inbegrepen.
Dealer kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.
100% technisch klaargemaakt.
Volledige historie aanwezig.
10 Maanden APK of nieuwe bij aflevering.
Garantie van 6 maanden tegen meerprijs.
Grondige voorinspectie.
Op peil zetten van alle vloeistoffen.
Professioneel gepoetst.
Financiering tegen een scherp tarief.
Stoerkarretje is een RDW erkend autobedrijf.
Alle aankoopkeuringen zijn bij ons toegestaan (ANWB / DEKRA / MERKDEALER)

Home

Aanbod

Inruilen

Bel ons